Varm stein massasje

Spread the love


En ren nytelse for kropp å sjel. Her blir du massert med varme lavasteiner og deilige oljer. De varme steinene og oljen er som medisin for ømme, slitne muskler. Her stresser du helt ned og du føler alt du har stresset med hele dagen blir borte.


Varm stein massasjeterapi smelter bort spenningen, letter muskelstivheten samt øker blodsirkulasjonen og stoffskiftet. Varm stein massasje reduserer smerter og muskelspasmer, minsker kronisk stress og spenninger og øker fleksibiliteten i leddene.
Steinmassasje er en behagelig Massasje med varme lavasteiner og olje. Steinene er glatte og runde i formen på grunn av at de har ligget i elvene i mange tusen år og blitt avslepet.

Steinene har høyt innhold av jern og magnesium som ofte finnes i stein. Ved massasjen blir steinene varmet opp i et spesiellt termostatstyrt kar. Steinene har forskjellige størrelser. De store steinene holder godt på varmen, men de små må ofte byttes ut med varme steiner under massasjen. Steinene er så glatte og fine at du kun merker varmen fra steinene under massasjen, ikke selve steinen.

Denne massasjen passer for alle. Spesiellt for folk som har en stresset jobb og en stresset hverdag. Vi vet alle hva stress gjør med oss. Vi får muskelplager, hodepine, dårligere søvnkvalitet, dårligere immunforsvar og dårligere fordøyelse. Mange blir direkte syk av stress. Vi trenger alle å stoppe opp, ta en pause for å hente oss inn igjen. Massasje fjerner ikke det som stresser oss, men er med på å forebygge slik at vi er bedre rustet til å takle stress